Konkurs Na Najlepszy Produkt Targów EuroGastro 2020

Konkurs Na Najlepszy Produkt Targów EuroGastro 2020

Zapraszamy do udziału w konkursie “Najwyższa Jakość Targów EuroGastro 2020”

Najwyższa Jakość 2020

Odznaczenie w postaci unikatowego logo „Najwyższa Jakość Targów EuroGastro” przyznawane jest przez niezależne Jury, w skład którego wchodzą eksperci sektora gastronomicznego, m.in. znani szefowie kuchni oraz restauratorzy. Logo stanowi rozpoznawalny i liczący się na rynku znak jakości. Będzie ono wspierać przez cały rok nagrodzonych, którzy mogą sygnować nim zwycięskie produkty jako godne polecenia i zaufania.

Kategorie konkursowe

Do konkursu mogą być zgłoszone wyroby mające zastosowanie w szeroko pojętej branży HoReCa, które charakteryzują się nowoczesną technologią, niezwykłymi walorami odżywczymi, smakowymi, estetycznymi lub ekonomicznymi, funkcjonalnością, a także zgodnością z wymogami technicznymi obiektów HoReCa.

Wystawcy mogą zgłaszać produkty w 5 kategoriach:

  1. Sprzęt ciężki dla HoReCa
  2. Wyposażenie zaplecza kuchennego (sprzęt drobny)
  3. Żywność i napoje dla gastronomii
  4. Wyposażenie sal restauracyjnych, barów, kawiarni, cukierni, lodziarni
  5. Sprzęt i akcesoria dla cateringu

Zgłoszenia

Wystawca zainteresowany udziałem w konkursie powinien wypełnić formularz zgłoszeniowy (POBIERZ FORMULARZ) i przesłać go do 20 lutego 2020  mailem lub pocztą.

Ogłoszenie wyników i wręczenie nagród nastąpi podczas wieczoru wystawców.

Regulamin konkursu

 

ZAPRASZAMY!

 


LAUREACI KONKURSU “NAJWYŻSZA JAKOŚĆ EUROGASTRO 2019”

1. Sprzęt ciężki dla HoReCa

NAGRODA: KOREE SP. Z O.O. za MERRYCHEF EIKON e2S
WYRÓŻNIENIE: HOBART GmbH – za NOWE PODBLATOWE ZMYWARKI DO SZKŁA I NACZYŃ HOBART GP-10B i FP-10B
WYRÓŻNIENIE: Winterhalter Gastronom Polska Sp. z o.o. za WINTERHALTER – NOWĄ ZMYWARKĘ PODBLATOWĄ Z SERII UC

2. Wyposażenie zaplecza kuchennego (drobny sprzęt)

NAGRODA: Papstar Polska Sp. z o.o. za LINIĘ PRODUKTÓW DO CATERINGU „100% FAIR” Z SERII PURE
WYRÓŻNIENIE: LabelFresh bvba -za Etykiety HACCP LabelFresh PRO
WYRÓŻNIENIE: Progressive BG Michał Wrzesień -za Nóż szefa kuchni, marki Chroma by F. A. Porsche, typ 301

3. Żywność i napoje dla gastronomii

NAGRODA: Nalewki Staropolskie Karol Majewski i Współpracownicy Sp. z o.o. – za Nalewkę Cztery Pory Roku
WYRÓŻNIENIE: BELFOOD SP. Z O.O. – za KONCENTRAT LEMONIADY IMBIR – CYTRYNA – MIÓD ,,PURENA W TRZECH ODSŁONACH”
WYRÓŻNIENIE: Inter Europol S.A. – za Bagietkę z płatkami kukurydzianymi i ziemniaczanymi
WYRÓŻNIENIE: PHU Amelia – za SPODY DO WYPIEKU PODPŁOMYKÓW

4. Wyposażenie sal restauracyjnych, barów, kawiarni, cukierni, lodziarni

NAGRODA: Duni Sales Poland Sp. z o.o. – za SERWETKI 40X40 CM DUNILIN®
WYRÓŻNIENIE: LUVA HandMade Menu – za Teczkę menu Armstrong R7826

5. Sprzęt, akcesoria i produkty dla cateringu

NAGRODA: M&K s.c – za TARTĘ ŚLIWKOWĄ
WYRÓŻNIENIE: PRO ASCOBLOC – za MOBILNY ZESTAW MODUŁÓW BAROWYCH DO OGRÓDKÓW PIWNYCH

 


JURY KONKURSU 2019

  

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Podziel się:

Zobacz także