10.00 – 16.00
“Kuchnia staropolska odczarowana: stare przepisy w nowych technologiach” – pokaz kulinarny Andrzeja Bryka, Szefa Kuchni 5* hotelu Renaissance Warsaw Airport.
Strefa konkursowa 1
Organizator: Hotel Renaissance Warsaw Airport
Andrzej Bryk. Szef Kuchni pięciogwiazdkowego hotelu Renaissance Warsaw Airport zaprezentuje pokaz gotowania dań ze starych, polskich receptur w nowoczesnym wydaniu; opowie także o tym, czym charakteryzuje się kuchnia hoteli przylotniskowych.
10.00 – 16.00
15. Festiwal Kuchni Greckiej
Strefa konkursowa 2
Organizator: Theo Vafidis
„Festiwal Kuchni Greckiej” to nie tylko wydarzenie skupione wokół promocji kuchni greckiej, ale również prestiżowy konkurs kulinarny, w którym udział wezmą profesjonalni kucharze z wielu zakątków kraju. Zmaganiom uczestników przyglądać się będzie międzynarodowe Jury Profesjonalne, skupiające największe autorytety w zakresie gotowania oraz Jury Gwiazd. Śmiałkowie przystępujący do konkursu będą musieli zmierzyć się z tradycyjnymi greckimi produktami, ściśle określonymi regulaminem, tworząc nowatorskie kompozycje smakowe bazujące na znanych składnikach. Targi EuroGastro WorldHotel to wiodąca międzynarodowa impreza gastronomiczna, na której nie może zabraknąć wielbicieli i przedstawicieli branży HoReCa.
Po raz kolejny spotkamy się z największymi autorytetami oraz najlepszymi firmami aby wymienić się doświadczeniami, zaprezentować i poznać nowości. Targi EuroGastro WorldHotel organizowane przez MT Targi Polska to wielkie wydarzenie o wysokim prestiżu i znaczeniu nie tylko na rynku Polskim. Z roku na rok tysiące profesjonalistów z hoteli, restauracji, kawiarni i innych firm z branży hotelarsko-gastronomicznej w całego świata spotyka się w Nadarzynie w Ptak Warsaw Expo, szukając nowych i innowacyjnych rozwiązań na rynku zaopatrzeniowym, aby zmodernizować, wyposażyć lub odnowić swoją działalność. Zapraszamy!
10.00 – 16.00
„Piazza Italia – kuchnia włoska bez barier”
Strefa konkursowa 3
Organizatorzy: Giancarlo Russo, Winterhalter Gastronom Polska Sp. z o.o.
Pomysłodawcą projektu jest Giancarlo Russo, który przy współpracy z firmą Winterhalter Polska na chwilę przeniesie odwiedzających Gości do słonecznej Italii.
Na „Włoskim Placu” spotkają się pasjonaci kuchni włoskiej, restauratorzy, znani szefowie kuchni z wielu krajów oraz firmy i producenci włoskich produktów.
W tym klimatycznym miejscu odbędą się pokazy kulinarne szefów kuchni wykorzystujących włoskie specjały, warsztaty kulinarne przygotowane pod okiem Giancarlo Russo, rywalizacje konkursowe wśród zaproszonych osób z niepełnosprawnościami oraz mini konkursy dla wszystkich chętnych Gości zwiedzających.
Wielka kulinarna zabawa, prezentacja i degustacja wspaniałych włoskich produktów oraz wyjątkowi Goście stworzą miejsce, w którym kuchnia włoska nie będzie miała granic.
Serdecznie zapraszamy!
Giancarlo Russo i Winterhalter Polska
11.00 – 13.00
„Wykorzystaj potencjał Millennialsów. Zwiększ obroty i zmniejsz koszty dzięki systemowi prowizyjnemu”
Sala konferencyjna A
Organizator: V4B.pl
Skuteczny system prowizyjny dla pracowników jest dzisiaj koniecznością jeżeli chcemy osiągnąć sukces w biznesie podejmując świadome decyzje i zbudować stabilny zespół. Jak się do niego przygotować, jakie elementy zastosować, jak go wdrożyć i egzekwować?
SZKOLENIE PŁATNE
12.00 – 14.00
„Wino w restauracji”
Sala konferencyjna C
Organizator: Magazyn Czas Wina
14.00 – 16.00
„ Nie liczysz – przegrywasz! Restauracja w analizach.”
Sala konferencyjna A
Organizator: V4B.pl
Zapraszamy na szkolenie, podczas którego przekażemy wiedzę z efektywnego zarządzania kosztami w gastronomii opartej na comiesięcznej analizie finansowej ponad 190 naszych klientów.
SZKOLENIE PŁATNE
Organizatorzy zastrzegają sobie prawo do zmian w programie
© 2017 EuroGastro
siewiera.com