Program

1 września 2021 (środa)

10.00 Rozpoczęcie pierwszego dnia Targów EuroGastro  oraz WorldHotel


09.30 – 16.00
Program edukacyjny „Profesjonalny Menedżer Restauracji” – 1 dzień

Zarządzanie dla menedżera restauracji

Sala konferencyjna D

Organizatorzy: Kongres Szefów Kuchni, Targi EuroGastro/WorldHotel

 

9:30 Rejestracja uczestników

9:30 – 10:00 Networking / Poranna kawa

10:00 – 11:00 Zarządzanie: Maksymalizacja zysków w gastrobiznesie, czyli 10 niestandardowych podpowiedzi, jak podnieść zainteresowanie i sprzedaż w restauracji.
Anna Dębska

11:00 – 11:20 Wystąpienie specjalne
Transgourmet Polska Sp. z o.o.

11:20 – 12:20 Zarządzanie zespołem: Jak zbudować zgrany zespół w restauracji?
Rafał Głowacki

12:20 – 13:20 przerwa

13:20 – 14:20 Zarządzanie: Stres, niepewność, odbudowa. Jak COVID-19 wpłynął na relacje pracownik-pracodawca w gastronomii.
Katarzyna Waszczuk

14:20 – 15:20 Zarządzanie: Jak bez walki zwiększyć zyski wykorzystując cechy i zalety młodszych pokoleń?
Piotr Rogowski

 

SZKOLENIE PŁATNE
W cenie udziału: 3 dniowy bilet na targi, przerwa kawowa w dniach szkolenia

 


 

Organizatorzy zastrzegają sobie prawo do zmian w programie