Restaurant Management i Hotel Management
Edycja: 2022
Hala:
Numer Stoiska:
Adres email:
Numer telefonu:
Strona Internetowa:
Hala:
Hala B
Numer Stoiska:
B2.62.
Adres email:
redakcja@horeca-management.pl
Numer telefonu:
663396650
Strona Internetowa:
Opis Wystawcy
PL„Restaurant Management” to czasopismo o merytorycznym charakterze skierowane do branży HoReCa. Autorami są najlepsi eksperci i inspirujący praktycy, których wiedza i doświadczenie poparte są imponującymi sukcesami. Poruszamy zagadnienia związane ze wszystkimi aktualnymi wyzwaniami w prowadzeniu lokalu gastronomicznego. „Hotel Management” to czasopismo o merytorycznym charakterze skierowane do branży hotelarskiej. Najlepsi eksperci i praktycy dzielą się doświadczeniem i wiedzą na łamach naszego pisma. Pokazujemy skuteczne rozwiązania hotelowe, nowoczesne technologie i inspirujące działania marketingowe. |