Konkurs Na Najlepszy Produkt Targów EuroGastro 2018

Konkurs Na Najlepszy Produkt Targów EuroGastro 2018

„NAJWYŻSZA JAKOŚĆ EUROGASTRO 2018”

Konkurs ma na celu wypromowanie nowości produktów prezentowanych podczas targów.

Produkty można zgłaszać w 5 kategoriach:

Wystarczy wypełnić formularz i przesłać zgłoszenie do 23 lutego 2018 – FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY

Więcej informacji w regulaminie –  REGULAMIN KONKURSU 


 NOMINOWANI

Kategoria SPRZĘT CIĘŻKI DLA HoReCa

  1. Dora Metal Sp. z o.o. – szafy chłodnicze i mroźnicze premium
  2. Instanco Sp. z o.o. – komora chłodnicza
  3. Meiko Clean Solutions Polska Sp. z .o.o – M – iClean H
  4. Pro Ascobloc Sp. z o.o. – sterownik cyfrowy grzewczych urządzeń gastronomicznych
  5. Winterhalter Gastronom Polska Sp. z o.o. – system connected was w zmywarkach Winterhalter dla profesjonalnej kuchni

Kategoria WYPOSAŻENIE ZAPLECZA KUCHENNEGO (SPRZĘT DROBNY)

  1. Bizerba Polska Sp. z o.o. – krajalnica grawitacyjna ręczna GSP H
  2. Chris Krzysztof Sawicki – grill gazowy Beefer XL Chef
  3. Polkrys Sp. z o.o. – papierowe pojemniki do zgrzewu
  4. PPUH Voigt Sp. z o.o. – gastro-sept plus N VC 621 N

Kategoria  ŻYWNOŚĆ I NAPOJE DLA GASTRONOMII

  1. BHZ Bimiz – berry mix
  2. BHZ Bimiz – brokuł małe róże
  3. BHZ Bimiz – paprykowe trio paski
  4. Biurkom Flampol Sp. z o.o. – sok jabłkowy 110 ml w opakowaniu Doypack
  5. 360 Culinary Sp. z o.o. – sous-vide mixed spice/ seria 4 oryginalnych mieszanek do gotowania sous-vide
  6. Green Factory Sp. z o.o. – mieszanka rukola i radicchio
  7. Green Factory Sp. z o.o. – sałatka cezar
  8. Green Factrory Sp. z o.o. – sałatka romantica
  9. Hamada Trade Sp. z o.o. – linia napojów Cold Brew Coffee Etno Cafe
  10. Nalewki Staropolskie Karol Majewski i Wspólnicy Sp. z o.o. – nalewka wiśniowa pigwowa
  11. Panegara Sp. z o.o. – Koala – tapioka nawodniona
  12. PRPH Kandy – nadzienia cukiernicze lauretta w gotowym do użycia rękawie cukierniczym rengo
  13. Segafredo Zanetti Poland Sp. z o.o. – kawa ziarnista Segafredo Organic 1 kg
  14. Strusia Kraina & MOBAX Aleksandra Dudka, Adam Motz Sp.J –  mięso strusie
  15. Unipack Maciejko Sp.J. – chipsy John & John
  16. Unipack Maciejko Sp.J. – smoothie burak – jabłko
  17. Unipack Maciejko Sp.J. – teahouse-exclusives organic tea

Kategoria WYPOSAŻENIE SAL RESTAURACYJNYCH, BARÓW, KAWIARNI, CUKIERNI, LODZIARNI

  1. Dora Metal Sp. z o.o. – nowa linia urządzeń do zabudowy
  2. Jaguar Tomasz Chwiłowicz – koszyczek 103 6094
  3. Komat Mieczysław Kozłowski – linia bufetów Fresh
  4. Mil System Sp. z o.o. Sp.K. – stół restauracyjny z blatem wykonanym w nowoczesnej technologii Laser Edge
  5. Plafor Sp. z o.o  – zestaw 4 koszy Sort Bin 90l do segregacji z metalową podstawą
  6. PPH Bagstar – talerz z otrąb pszennych 24 cm
  7. Segafredo Zanetti Poland Sp. z o.o. – La San Marco Leva Luxury
  8. Softech Sp. z o.o. – Delivero
  9. Topserw Stanisław Echilczuk Mirosław Kuziuk Sp.J. – dystrybutor wody chłodzonej oraz gazowanej blutower

Kategoria SPRZĘT I AKCESORIA DLA CATERINGU

  1. AKU Sp. z o.o. – folia aluminiowa z mikroprzetłoczeniem
  2. Hamada Trade Sp. z o.o. – bar cateringowy „Nitro Cold Brew Bar”
  3. Instanco Sp. z o.o. – okap jezdny – Live cooking
  4. Metro – Plast Sp. J – maszyna pakująca M-C-S MAP TSS 125
  5. Papstar Polska Sp. z o.o. – produkty z serii Papstar Pure: rożki na frytki w narożnikiem na dip 100g, 150g, 300g
  6. Polkrys Sp. z o.o. – „Nie wymiękam” alternatywa dla naczyń z pulpy papierowej

JURY KONKURSU



 

Podziel się:

Zobacz także