Nominowani w Konkursie Najwyższa Jakość EuroGastro

Aktualności

Nominowani w Konkursie Najwyższa Jakość EuroGastro

Nominowani w Konkursie na Najlepszy Produkt
 „NAJWYŻSZA JAKOŚĆ EUROGASTRO 2018”

Kategoria SPRZĘT CIĘŻKI DLA HoReCa

  1. Instanco Sp. z o.o. – komora chłodnicza
  2. Meiko Clean Solutions Polska Sp. z .o.o – M – iClean H
  3. Pro Ascobloc Sp. z o.o. – sterownik cyfrowy grzewczych urządzeń gastronomicznych
  4. Winterhalter Gastronom Polska Sp. z o.o. – system connected was w zmywarkach Winterhalter dla profesjonalnej kuchni

Kategoria WYPOSAŻENIE ZAPLECZA KUCHENNEGO (SPRZĘT DROBNY)

  1. Bizerba Polska Sp. z o.o. – krajalnica grawitacyjna ręczna GSP H
  2. Chris Krzysztof Sawicki – grill gazowy Beefer XL Chef
  3. Polkrys Sp. z o.o. – papierowe pojemniki do zgrzewu
  4. PPUH Voigt Sp. z o.o. – gastro-sept plus N VC 621 N

Kategoria  ŻYWNOŚĆ I NAPOJE DLA GASTRONOMII

  1. BHZ Bimiz – berry mix
  2. BHZ Bimiz – brokuł małe róże
  3. BHZ Bimiz – paprykowe trio paski
  4. Biurkom Flampol Sp. z o.o. – sok jabłkowy 110 ml w opakowaniu Doypack
  5. 360 Culinary Sp. z o.o. – sous-vide mixed spice/ seria 4 oryginalnych mieszanek do gotowania sous-vide
  6. Green Factory Sp. z o.o. – mieszanka rukola i radicchio
  7. Green Factory Sp. z o.o. – sałatka cezar
  8. Green Factrory Sp. z o.o. – sałatka romantica
  9. Hamada Trade Sp. z o.o. – linia napojów Cold Brew Coffee Etno Cafe
  10. Nalewki Staropolskie Karol Majewski i Wspólnicy Sp. z o.o. – nalewka wiśniowa pigwowa
  11. Panegara Sp. z o.o. – Koala – tapioka nawodniona
  12. PRPH Kandy – nadzienia cukiernicze lauretta w gotowym do użycia rękawie cukierniczym rengo
  13. Segafredo Zanetti Poland Sp. z o.o. – kawa ziarnista Segafredo Organic 1 kg
  14. Strusia Kraina & MOBAX Aleksandra Dudka, Adam Motz Sp.J –  mięso strusie
  15. Unipack Maciejko Sp.J. – chipsy John & John
  16. Unipack Maciejko Sp.J. – smoothie burak – jabłko
  17. Unipack Maciejko Sp.J. – teahouse-exclusives organic tea

Kategoria WYPOSAŻENIE SAL RESTAURACYJNYCH, BARÓW, KAWIARNI, CUKIERNI, LODZIARNI

  1. Jaguar Tomasz Chwiłowicz – koszyczek 103 6094
  2. Komat Mieczysław Kozłowski – linia bufetów Fresh
  3. Mil System Sp. z o.o. Sp.K. – stół restauracyjny z blatem wykonanym w nowoczesnej technologii Laser Edge
  4. Plafor Sp. z o.o  – zestaw 4 koszy Sort Bin 90l do segregacji z metalową podstawą
  5. PPH Bagstar – talerz z otrąb pszennych 24 cm
  6. Segafredo Zanetti Poland Sp. z o.o. – La San Marco Leva Luxury
  7. Softech Sp. z o.o. – Delivero
  8. Topserw Stanisław Echilczuk Mirosław Kuziuk Sp.J. – dystrybutor wody chłodzonej oraz gazowanej blutower

Kategoria SPRZĘT I AKCESORIA DLA CATERINGU

  1. AKU Sp. z o.o. – folia aluminiowa z mikroprzetłoczeniem
  2. Hamada Trade Sp. z o.o. – bar cateringowy „Nitro Cold Brew Bar”
  3. Instanco Sp. z o.o. – okap jezdny – Live cooking
  4. Metro – Plast Sp. J – maszyna pakująca M-C-S MAP TSS 125
  5. Papstar Polska Sp. z o.o. – produkty z serii Papstar Pure: rożki na frytki w narożnikiem na dip 100g, 150g, 300g
  6. Polkrys Sp. z o.o. – „Nie wymiękam” alternatywa dla naczyń z pulpy papierowej
Podziel się:

Zobacz także