Wyniki konkursów 2017

LAUREACI KONKURSU NA NAJLEPSZY PRODUKT TARGÓW EUROGASTRO 2017

 

Żywność dla gastronomii

WYRÓŻNIENIE: Panegara Sp. z o.o.
Za: Pulpa z Marakui

NAGRODA: De Care Group Sp. z o.o. i wspólnicy
Za: House od Asia Cukier Kokosowy BIO


Napoje alkoholowe i bezalkoholowe

NAGRODA: Kaspar Schultz
Za: Minibrowar Gastronomiczny o wydajności 10 hlna warke

 

W kategorii 3 nie ma nagród i wyróżnień


Sprzęt i akcesoria dla cateringu

NAGRODA: Gastromedia Sp. z o.o.
Za: Bufet Modułowy WMF Quadro


Wyposażenie zaplecza kuchennego – sprzęt ciężki i meble

WYRÓŻNIENIE: Winterhalter Gastronom Polska Sp.  z o.o.
Za: Zmywarka Przemysłowa Serii UC Connected Wash

WYRÓŻNIENIE: Bolarus S.A.
Za: Szafa chłodnicza Pro C700

NAGRODA: Hendi Polska Sp. z o.o.
Za: Piec konwekcyjno-parowy kompaktowy Touch control 6 x GN 1/1, elektryczny – sterowanie elektroniczne


Wyposażenie zaplecza kuchennego – sprzęt drobny i akcesoria

NAGRODA:  Domowe Sanatorium – Zimnoch Sp. j.
Za: Wyciskarka wolnoobrotowa Kuvings Chef CS600


Wyposażenie sali restauracyjnej i baru

WYRÓŻNIENIE: TOP SERW Stanisław Echilczuk, Mirosław Kuziuk Sp. j.
Za: Bezbutlowy dystrybutor wody pitnej BLUSODA

NAGRODA: Chris Krzysztof Sawicki
Za: Szafa do sezonowania wołowiny DX1000


Szkolenia i edukacja w branży HoReCa

NAGRODA: Patryk Szczepański
za Szkolenia w dziedzinie cukiernictwa

 


LAUREACI KONKURSU NA NAJLEPSZY PRODUKT DLA HOTELI


Wyposażenie hotelu i infrastruktury około-hotelowej

NAGRODA: Magic Play Sp. z o.o.
Za: Piaskownica edukacyjna


Urządzenia i sprzęt dla gastronomii hotelowej

NAGRODA: MIL-System
Za: ZOWN XL180 – wytrzymały składany stół cateringowy z blatem wykonanym z polietylenu


Nowe technologie w zarządzaniu hotelem

WYRÓŻNIENIE: abiLine Polska sp. z o.o. sp. k.
Za: Save4hotels – system zarządzania hotelem on-line

 

 

Podziel się:

Zobacz także