29 marca (piątek)

Pobierz program w .pdf

10:00

XIV Festiwal Kuchni Greckiej

10.00 – 16.00; Strefa konkursowa 1

Organizator: Theofilos Vafidis

Zapraszam wszystkich kucharzy do rywalizacji

Pokazy Szefów Kuchni i Cukierni

10.00 – 16.00; Strefa konkursowa 2

Organizator: Paweł Mieszała

W składzie: szef kuchni oraz szef cukierni. Do wykonania będą desery restauracyjne z wykorzystaniem produktów sponsora głównego

11. Olimpiada Kawy®

10.00 – 17.00; Strefa kawy

Organizatorzy: Apro Trade/Akademia Kawy, MT Targi Polska

11:00

Brak motywacji, rotacja, za niska sprzedaż? Wiemy jak temu zaradzić!

11.00 – 13.00; Sala konferencyjna A

Organizator: V4B.pl

Zarządzanie zespołem w nowoczesnej gastronomii! Szkolenie płatne: 120zł netto

Szczegóły

PORUSZYMY NASTĘPUJĄCE TEMATY: – Jak zatrudniać ludzi, aby nie odchodzili w ciągu 2 tygodni? – Jak zwiększyć zaangażowanie i motywację u pracowników? – Jak wprowadzić skuteczny system prowizyjny – Jak zrobić z kelnerów przedstawicieli handlowych kucharza? – Jak prawidłowo zrobić test panel dla kelnerów i kucharzy? – Jak prowadzić odprawy z personelem zwiększające sprzedaż? – Jak zmotywować gości do pozostawiania pozytywnych komentarzy w internecie?

14:00

Nowoczesna restauracja, która zarabia.

14.00 – 16.00; Sala konferencyjna A

Organizator: V4B.pl

Proste i skuteczne rozwiązania zwiększające obroty i zyski. Szkolenie płatne: 120zł netto

Szczegóły

PORUSZYMY NASTĘPUJĄCE TEMATY: – Jak doprowadzić do tego aby restauracja była rentowna? – Najważniejsze wskaźniki, które powinny się znaleźć w twoich raportach. – Jak zwiększyć zyski bez potrzeby zwiększania obrotów. – Jak prawidłowo podejść do receptur i poprawnie wyliczyć ceny sprzedaży? – Zasada Pareto – naprawa niewielkiego obszaru może wprowadzić ogromne zmiany. – Jak wyznaczyć i wyliczyć prawidłowy food cost i beverage cost dla swojej restauracji? – „Naturalny ubytek”, czy niegospodarność? – czyli jak oceniać zagrożenia