Laureaci konkursów targowych

Aktualności

Laureaci konkursów targowych

Nagrodzeni w Konkursie Na Najlepszy Produkt Targów EuroGastro 2018
„NAJWYŻSZA JAKOŚĆ EUROGASTRO”

 

Sprzęt ciężki dla HoReCa

 

WYRÓŻNIENIE: WINTERHALTER GASTRONOM POLSKA SP. Z O.O. za  SYSTEM CONNECTED WASH W ZMYWARKACH WINTEHRALTER DLA PROFESJONALNEJ KUCHNI

NAGRODA: INSTANCO SP. Z O.O. za KOMORĘ CHŁODNICZĄ

 

Wyposażenie zaplecza kuchennego (drobny sprzęt) 

 

WYRÓŻNIENIE: Polkrys Sp. z o.o. za  PAPIEROWE POJEMNIKI DO ZGRZEWU

NAGRODA:  PRO ASCOBLOC Sp. z o.o. za STEROWNIK CYFROWY GRZEWCZYCH URZĄDZEŃ GASTRONOMICZNYCH

 

Żywność i napoje dla gastronomii

 

WYRÓŻNIENIE360 Culinary Sp. z o.o. za SOUS-VIDE MIXED SPICE/ SERIA 4 ORYGINALNYCH MIESZANEK DO GOTOWANIA METODĄ SOUS-VIDE

WYRÓŻNIENIE:  BHZ BIMIZ za  BROKUŁ MAŁE RÓŻE

WYRÓŻNIENIE:  Green Factory Sp. z o.o. za  SAŁATKĘ ROMANTICA

WYRÓŻNIENIE Strusia Kraina & MOBAX Aleksandra Dudka, Adam Motz Sp.J. za  MIĘSO STRUSIE

NAGRODA:  PANEGARA SP Z O.O. za KOALA – TAPIOKĘ NAWODNIONĄ

 

Wyposażenie sal restauracyjnych, barów, kawiarni, cukierni, lodziarni

 

WYRÓŻNIENIE:  PLAFOR SP. Z O.O. za ZESTAW 4 KOSZY SORT BIN 90L  DO SEGREGACJI Z METALOWĄ PODSTAWĄ

WYRÓŻNIENIE:  PPH BAGSTAR za  TALERZ Z OTRĄB PSZENNYCH 24CM

NAGRODA: Komat Mieczysław Kozłowski za LINIĘ BUFETÓW FRESH

 

Sprzęt i akcesoria dla cateringu

 

WYRÓŻNIENIE: HAMDA TRADE SP Z O.O. za BAR CATERINGOWY „NITRO COLD BREW BAR”

NAGRODA: METRO-PLAST SP.J za MASZYNĘ PAKUJĄCĄ M-C-S  MAP TSS 125

 

 


Nagrodzeni w Konkursie na Najlepszy produkt dla hoteli
„THE BEST OF WORLDHOTEL 2018”

 

III miejsce:

MIL-SYSTEM Sp. z o.o. za Meble hotelowe wykonane z zastosowaniem nowoczesnej technologii bezklejowej Laser Edge

 

II miejsce:

Architektwnętrz.pl za Zielone sznury

 

I miejsce:

LSI Software za Elektroniczną kartę meldunkową

 

 

 

Podziel się:

Zobacz także