Debata i Wykład "Jest dramat! Nie ma ludzi do pracy. Czy rzeczywiście ?"

1200x630-eurogastro-eksperci

 

 

Zapraszamy na profesjonalny wykład poparty badaniami rynku oraz debatę ekspercką z restauratorami, za którymi stoi biznesowy sukces. Podczas spotkania rozprawimy się z największymi mitami powtarzanymi przez pracodawców w gastronomii i podpowiemy, jak skutecznie budować Markę Dobrego Pracodawcy, aby nie tracić czasu i pieniędzy na ciągłe poszukiwania pracowników.

W debacie wezmą restauratorzy: Agnieszka i Marcin Kręgliccy, Daniel Pawełek, Marta Jakubowska, Piotr Popiński oraz Bogdan Gałązka.

Wykład poprowadzi Katarzyna Derdzińska, partner MADE.

Więcej na temat ekspertów na www.maderestaurant.pl

Termin: 5 kwietnia 2017

 

Czas: 13:00 – 15:00

 

Miejsce: Centrum MT Polska, ul. Marsa 56c, Warszawa

 

Organizator: MADESOLUTIONS.com.pl

 

Wykład i debata skutecznych restauratorów:

Dramat! Nie ma ludzi do pracy. Czy rzeczywiście?

 

Nasze motto

W dobie niedostatku pracowników dobra marka pracodawcy jest Twoim kluczem do sukcesu- przyciąga talenty i najlepszych specjalistów, zapewnia lojalność i przeciwdziała fluktuacji, gwarantuje zaangażowanie pracowników w tworzenie unikalnego doświadczenia klienta i rozwój Twojego biznesu. Jak to zrobić? Jesteśmy DO USŁUG.

Chcesz zrozumieć swoich pracowników?

Zapraszamy na debatę restauratorów, która zostanie poprzedzona wykładem Katarzyny Derdzińskiej „O skutecznym zarządzaniu ludźmi w gastronomii – mity i rozwiązania najlepszych restauratorów”.
Podczas spotkania z nami nie dostaniesz powierzchownych, prostych rozwiązań, ale ugruntowane i sprawdzone metody, poparte wiedzą z zakresu zarządzania zasobami ludzkimi, przepracowane w kilkudziesięciu największych firmach na całych świecie, przedyskutowane z najlepszymi restauratorami w Polsce, sprawdzone i przetestowane przez najskuteczniejszych praktyków w branży gastronomicznej.

Znasz te problemy?

Na rynku gastronomicznym nie ma pracowników. Jeśli się pojawiają, są na chwilę, często nielojalni i niezaangażowani. Trudno się z nimi dogadać – są młodzi, nie rozumieją tego, co się do nich mówi, mają problem z myśleniem. Nie warto ich szkolić, bo i tak odejdą…. Wiesz o czym mówimy? Doświadczyłaś/eś tego? Potrzebujesz pomocy i wskazówek jak sobie z tym radzić?

Prowadząc restaurację żyjesz szybko. Oczekujesz natychmiastowych i prostych rozwiązań na każdy problem. Jesteś przedsiębiorczy, kreatywny, skuteczny i wszystko byłoby super, gdyby nie ONI, czyli ludzie, których zatrudniasz. W ich przypadku „szybko, prosto i tanio” nie działa….

Podczas spotkania

  • otrzymasz listę kontrolną, czyli 7 nawyków dobrego managera skutecznie zarządzającego swoimi ludźmi
  • jednocześnie poznasz najdotkliwsze błędy managera, które powodują, że zespół się rozpada, a restauracja stale szuka pracowników
  • zdradzimy, jak można angażować swoich pracowników, aby stali się Twoimi ambasadorami, tak przed gośćmi jak i przyszłymi pracownikami
  • poznasz tajniki komunikacji z młodym pokoleniem, abyś już nigdy nie widział w nich „kosmitów”
  • zrozumiesz, ile może kosztować Cię lekceważenie wizerunku MARKI PRACODAWCY w branży HORECA
  • zaprezentujemy wyniki badań, które pozwolą Ci świadomie zaangażować pracowników w sukces Twojej restauracji

Obecność obowiązkowa dla wszystkich, którzy:

  • nie chcą tracić czasu i pieniędzy na ciągłe szukanie ludzi do pracy
  • mają ambicje być dobrymi szefami i liderami, którzy umiejętnie angażują swoich ludzi
  • chcą ze spokojną głową jeździć na wakacje, z pewnością i zaufaniem, że pracownicy sobie poradzą
  • chcą mieć realny wpływ na swój biznes zamiast szukać usprawiedliwienia w powtarzanych nieustannie mitach
  • chcą uczestniczyć w pierwszej debacie skutecznych restauratorów na temat zarządzania ludźmi w branży

 

Wykład

Katarzyna Derdzińska* – Partner zarządzający w zespole MADE - doświadczony ekspert w dziedzinie HR & Psychologii Biznesu - zaprezentuje sprawdzone narzędzia zarządzania ludźmi w gastronomii i rozwiązania wypracowane wspólnie z wybitnymi polskimi restauratorami.

Debatę poprowadzi Agnieszka Małkiewicz – Partner Zarządzający MADE

 

 

Dołącz do nas

Cena promocyjna: 160 zł brutto (dla tych, którzy się pospieszą i zakupią udział do 20 marca 2017)

Cena regularna: 190 zł brutto

(w tym bezpłatny wstęp na targi EUROGASTRO)

Zapisy: http://maderestaurant.pl/produkt/zarzadzanie-zasobami-ludzkimi-mity/

 

ZAPRASZAMY

KATARZYNA DERDZIŃSKA I AGNIESZKA MAŁKIEWICZ

* BIO KATARZYNA DERDZIŃSKA

Przez 8 lat związana z firmą doradczą Aon Hewitt, w której pełniła rolę Dyrektor Programu Najlepsi Pracodawcy w Polsce, Lidera Oferty Talent & Engagment, a w końcu Dyrektora ds. Rozwoju Biznesu. W ostatnich latach pełniła rolę Dyrektora Personalnego. Od ponad 10 lat specjalizuje się w projektach z zakresu budowania zaangażowania pracowników, integrując perspektywy zarządów/właścicieli/ sponsorów, menedżerów i pracowników. Realizowała również projekty z zakresu podnoszenia efektywności organizacyjnej, komunikacji wewnętrznej oraz zarządzania zmianą. Jest absolwentką Akademii Ekonomicznej w Poznaniu oraz ESCP-EAP European School of Management w Berlinie, gdzie uzyskała tytuł Diplom-Kauffrau z zakresu Biznesu międzynarodowego. Ukończyła Program The Art and Science of Coaching w Szkole Coachów Erickson College/ Wszechnicy Uniwersytetu Jagiellońskiego.

 

 

Partnerzy i Patroni – Zobacz wyszystkich
  • Sponsor główny:
  • winterhalter
  • Sponsorzy:
  • ascobloc
  • Dora metal
  • fagor
  • Kromet
  • multifrigo
  • rational
  • rilling
  • Tom Caffe
  • Manitowoc
  • Współpraca merytoryczna:
  • Akademia Restauratora
  • Apro-Trade
  • Fundacja Klub Szefów Kuchni
  • Krajowa Rada Gastronomii i Cateringu
  • OSSKiC
  • SCAE
  • Stowarzyszenie Sommelierów Polskich
  • Patroni medialni:
  • foodservice
  • gdziezjesc
  • horecanet
  • hotelarz
  • kucharze-serwis.pl
  • nowoscigastronomiczne
  • papaja
  • poradnikrestauratora
  • przegladgastronomiczny
  • restauracje
  • swiathoteli
  • Współpraca medialna:
  • gastrona.pl
  • bake&sweet
  • e-gastro
  • worldhotel
  • cateringwpolsce
  • cukierniewpolsce
  • newsgastro
  • Porcelana w Polsce
  • Praca w gastronomii
  • w piekarni w cukierni
  • Rynki Alkoholowe
  • zwiadowca.pl
  • slow life
  • bcr
  • biznes hotel
  • rzeznik polski
  • docen polskie
  • jedzenie.info.pl
  • cukiernictwo i piekarstwo
  • mojekonferencje.pl
  • sale biznesowe
  • Współpraca merytoryczna:
  • miejscakonferencyjne.pl
  • Współpraca medialna:
  • magazyn wino
  • Czas wina
  • Szef Kuchni
  • logoekonferencje
  • organizatorzyimprez
  • szkolenia
  • turystyka
  • nocowanie.pl
  • wszystkodlakucharzy.pl
  • ilody.com.pl
  • gastrowiedza.pl
  • portalgastronomii.pl
  • infomax
  • Poland Fruits
  • Targi rekomenduje:
  • WKT
  • Organizator:
  • MT Targi Polska
  • Laureat Konkursu:
  • teraz polska

Profil Targi EuroGastro na FB