Zarządzanie finansami w rentownej restauracji. Wszystko co powinieneś wiedzieć o liczbach w gastronomii

UWAGA:

Wszystkich zainteresowanych serdecznie zapraszamy na szkolenie pt.:

 

Zarządzanie finansami w rentownej restauracji.

Wszystko co powinieneś wiedzieć o liczbach w gastronomii

 

7 kwiecień 2017  – Warszawa

Centrum MT Polska, ul. Marsa 56C; Warszawa

 

logo_po_zmianach

 

Przekażemy Ci wiedzę na podstawie doświadczeń ponad 100 restauracji w całej Polsce.

Gwarantujemy, że szkolenie pomoże Ci zapanować nad liczbami w gastronomii, aby stworzyć rentowną restaurację!

 

Poruszymy następujące tematy:

- action plan w praktyce ( zaplanuj z sukcesem imprezę i prowadź rentowną restaurację)

- nowoczesny raporty kasowy  i analizy - narzędzia, które wspomagają managera 24h na dobę

- menu engineering – prawidłowe tworzenie karty menu

- wszystko co powinieneś wiedzieć o FoodCost i BeverageCost

- receptura, a błąd produkcji – czyli prawidłowe wyznaczanie ceny sprzedaży

- prosty plan marketingowy – nie wydawaj niepotrzebnie pieniędzy na reklamę

- wykres kołowy z restauracji – rzetelna wiedza to klucz do sukcesu

- czynniki wpływające na zły wynik finansowy

- nowoczesny model  zarządzania w praktyce

- prawidłowe podejście do rekrutacji

- prosty sposób na wprowadzenie systemy prowizyjnego

- przemyślane podejście do nadużyć, czyli zbuduj zaufanie do inwentaryzacji.

 

Cena:

149zł brutto / osoba (zawiera bilet stępu na targi)

 

ZAREJESTRUJ SIĘ NA SZKOLENIE - KLIKNIJ

 

Prowadzący:

 

pIOTR_ROGOWSKI

 

Piotr Rogowski  - Doradca gastronomiczny aktywnie współpracujący z ponad 120+ lokalami w Polsce. Dzięki swoim działaniom wyprowadził z kryzysu wiele restauracji i cukierni, które do dzisiaj monitoruje.

 

pawe_gruba

 

Paweł Gruba - Manager, rekruter i trener młodej kadry. Ekspert w zarządzaniu budżetem, planowaniem działań marketingowych. Od 6 edycji manager w programie Hell’s Kitchen. Posiada wieloletnie doświadczenie w otwieraniu i zarządzaniu restauracjami.

 

UWAGA: szkolenie odbędzie się na terenie Targów EuroGastro, na które obowiązuje oddzielna rejestracja.Można dokonać jej na miejscu lub on-line na www.eurogastro.com.pl/rejestracja

Partnerzy i Patroni – Zobacz wyszystkich
  • Sponsor główny:
  • winterhalter
  • Sponsorzy:
  • ascobloc
  • Dora metal
  • fagor
  • Kromet
  • multifrigo
  • rational
  • rilling
  • Tom Caffe
  • Manitowoc
  • Współpraca merytoryczna:
  • Akademia Restauratora
  • Apro-Trade
  • Fundacja Klub Szefów Kuchni
  • Krajowa Rada Gastronomii i Cateringu
  • OSSKiC
  • SCAE
  • Stowarzyszenie Sommelierów Polskich
  • Patroni medialni:
  • foodservice
  • gdziezjesc
  • horecanet
  • hotelarz
  • kucharze-serwis.pl
  • nowoscigastronomiczne
  • papaja
  • poradnikrestauratora
  • przegladgastronomiczny
  • restauracje
  • swiathoteli
  • Współpraca medialna:
  • gastrona.pl
  • bake&sweet
  • e-gastro
  • worldhotel
  • cateringwpolsce
  • cukierniewpolsce
  • newsgastro
  • Porcelana w Polsce
  • Praca w gastronomii
  • w piekarni w cukierni
  • Rynki Alkoholowe
  • zwiadowca.pl
  • slow life
  • bcr
  • biznes hotel
  • rzeznik polski
  • docen polskie
  • jedzenie.info.pl
  • cukiernictwo i piekarstwo
  • mojekonferencje.pl
  • sale biznesowe
  • Współpraca merytoryczna:
  • miejscakonferencyjne.pl
  • Współpraca medialna:
  • magazyn wino
  • Czas wina
  • Szef Kuchni
  • logoekonferencje
  • organizatorzyimprez
  • szkolenia
  • turystyka
  • nocowanie.pl
  • wszystkodlakucharzy.pl
  • ilody.com.pl
  • gastrowiedza.pl
  • portalgastronomii.pl
  • infomax
  • Poland Fruits
  • Targi rekomenduje:
  • WKT
  • Organizator:
  • MT Targi Polska
  • Laureat Konkursu:
  • teraz polska

Profil Targi EuroGastro na FB